PZEM | Kenniswerf

VERHUUR VAN INDUSTRIELE KANTOREN

Op zoek naar een inspirerende werkomgeving op een toplocatie? Aan het prachtige kanaal in Vlissingen liggen de kantoorgebouwen van de voormalige energiecentrale van de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM)

Het “PZEM” terrein is een kantorengebied waar nu al ca. 35 bedrijven zijn gevestigd van kleine innovatieve bedrijven tot grote dynamische bedrijven zoals: Dockwize, Impuls Zeeland, PZC, PCextreme en Yisual. Het gebied biedt een interessante dynamische omgeving met veel interactie en projecten tussen de bedrijven onderling en de kennisinstituten.

Het “PZEM” terrein bestaat uit een aantal prachtige monumentale gebouwen, gebouwd in 1953, die in het verleden onderdeel uit maakten van de vroegere Energiecentrale. Vele industriële elementen uit die tijd zijn nog behouden gebleven. Het geheel is gerestaureerd in 2008. Het biedt een unieke dynamiek van industriële vormgeving met een parkachtige omgeving.

 

VOORZIENINGEN

 

  • Lunchvoorziening
    De ideale locatie voor zakelijke afspraken en vergaderingen, gecombineerd met een goede maaltijd of kop koffie. De brasserie is voor iedereen toegankelijk, dus zeker niet alleen voor de ondernemers in het PZEM gebouw!
    Meer informatie: www.welkombijlumen.nl
  • Verhuur van vergaderruimtes bij Dockwize voor meer informatie: www.dockwize.nl
  • Startersvoorzieningen bij Dockwize voor meer informatie: www.dockwize.nl